Κονιάκ
3 αστέρια: Απαραίτητο κομμάτι στην κουζίνα κάθε σεφ, το κονιάκ παράγεται από κρασί και δένει αρμονικά τόσο με αλμυρές όσο και με γλυκές γεύσεις. Στα γλυκά, το κονιάκ αναδεικνύει τα συστατικά κάθε συνταγής, μουσκεύει εξαιρετικά το παντεσπάνι, λευκό ή σοκολάτας, ιδανικό στην εμβάπτιση υλικών, τονίζει «ώριμα» το τελικό αποτέλεσμα. Το 3 αστέρια της «ποτοποιίας Νικολάου» αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς κωδικούς της εταιρίας, ένδειξη της επιτυχούς του ωρίμανσης και των σωστών αναλογιών. Ιδανικό να σβήνει το φαγητό και να μαλακώνει το κρέας, δένει τις γεύσεις μεταξύ τους και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα έως το τέλος του μαγειρέματος.